Κάθε έργο μου είναι Χειροποίητο και Μοναδικό

Τα προϊόντα που βλέπετε στο site μου τον χαρακτηρισμό «σε Απόθεμα» είναι πάντοτε 1 τεμάχιο.
Τα προϊόντα που έχουν τον χαρακτηρισμό «Κατά παραγγελία» αποτελούν δείγματα προϊόντων μου. Αυτά είτε έχουν δημιουργηθεί ως δείγματα, για την δική σας καλύτερη κατανόηση, για παράδειγμα πώς θα γραφτεί το όνομα, τι χρώματα θα έχει και πώς θα είναι περίπου το στυλ, είτε έχουν φτιαχτεί για προηγούμενες παραγγελίες και μπορεί να αποτελέσουν την αφορμή για μια νέα δημιουργία μου, με βάση την ιδέα εκείνου του έργου και στυλ.

Αυτό σημαίνει πως έχουν κατασκευασθεί ή έχουν φιλοτεχνηθεί από εμένα κατά παραγγελία για σας. Όπως κάθε χειροποίητο αντικείμενο τέχνης, κάθε ένα από τα προϊόντα μας είναι μοναδικό και φέρει τα δικά του χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες, έτσι ώστε να έχετε στα χέρια σας ένα έργο που να είναι πραγματικά υπέροχο!

Έτσι, κάθε φορά φτιάχνω εκ νέου το είδος που θα μου παραγγείλετε, με νέες εμπνεύσεις και ιδέες, για να έχετε κάτι πραγματικά μοναδικό. Σε κάποια είδη μου είναι αδύνατη η επαναδημιουργία τους, είτε γιατί ήταν έμπνευση της στιγμής και δεν μπορεί να επαναληφθεί, είτε γιατί τα χάρτινα, μεταλλικά και ξύλινα αντικείμενα ήταν αγορασμένα από διάφορα ταξίδια μου και είχα στην κατοχή μου μόνο ένα από αυτά και δεν μπορώ να βρω άμεσα το ίδιο, παρά μόνο παρόμοια, έπειτα από συνεννόηση μαζί σας.

Αν επιθυμείτε να φτιάξω κάτι κατά παραγγελία, αυτό δηλώνει πως θα είναι κάτι που έχετε σκεφτεί εσείς και επιθυμείτε, κάτι που θα ταιριάξει στους δικούς σας χρωματισμούς και ανάγκες, αλλά θα πρέπει να εμπιστευτείτε το γούστο μου, τις ιδέες μου και τις ικανότητές μου και να με αφήσετε να δημιουργήσω για σας ένα νέο, πραγματικά μοναδικό και εμπνευσμένο έργο που είμαι σίγουρη πως θα λατρέψετε! Όσο πιο συγκεκριμένοι είστε κατά την παραγγελία σας – στα βασικά στοιχεία αυτών που θέλετε να παραλάβετε – τόσο πιο πολύ θα με βοηθήσετε να δημιουργήσω το έργο που θα σας μαγέψει

Βλέπετε κάτι που σας αρέσει;

Αν αγαπήσατε κάποιο από τα ήδη πουλημένα έργα μου, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου για να βρούμε τον τρόπο να φτιάξουμε μαζί άλλο ένα υπέροχο έργο, μόνο για εσάς!

Δείγματα κατά παραγγελία έργων

DO YOU NEED

more inspiration?

TOP

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0