Αποστολές – Πληρωμές – Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

• Μέσω εταιρεία Speedex : Παράδοση στον χώρο σας

 • Για τα άμεσα διαθέσιμα έργα, η αποστολή από εμάς πραγματοποιείται εντός 2-4 εργάσιμες ημέρες. Κατά την περίοδο των εορτών ή άσχημων καιρικών συνθηκών, οι χρόνοι ενδεχομένως να αυξηθούν.
 • Για τα έργα κατά παραγγελία, σύμφωνα με την ολοκλήρωση του έργου.

Χρόνος παράδοσης δεμάτων από την εταιρεία courier, εντός 1- 5 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή τους. Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων είναι αυτός που μας δίνεται από τις αντίστοιχες υπηρεσίες και ΔΕΝ ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Στις δυσπρόσιτες περιοχές της επαρχίας και των νησιών θα γίνει παραλαβή από το κεντρικό κατάστημα speedex της περιοχής.

 • Πριν την αγορά σας, αν δεν γνωρίζεται αν είναι δυσπρόσιτη η περιοχή σας, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου.
 • Σε περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης είναι δυσπρόσιτη περιοχή, αλλά δεν επικοινωνήσατε μαζί μου και έχει γίνει πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα ή πιστωτική κάρτα, θα παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα speedex.

• Μέσω Ελληνικών Ταχυδρομείων : Παραλαβή από το κοντινότερο κατάστημα.

 • Πάντα με tracking number για ιχνηλάτηση του δέματος. Στην περίπτωση που είναι μεγάλος ο όγκος του δέματος θα σας συνέφερέ περισσότερο.
 • Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως του προορισμού που επιλέγετε.

Αποστολές Εξωτερικού πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης και γίνονται μέσω Ελληνικών ταχυδρομείων – ΕΛΤΑ.

 • Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 120,00€ μέσω Ελληνικών Ταχυδρομείων.
 • Προσοχή:
 • Παρακαλείσθε στις παραγγελίες σας να μας ενημερώνετε για τα πλήρη στοιχεία αποστολής:

Όνομα παραλήπτη, Ή όνομα εταιρείας – εφόσον αποστέλλεται σε εταιρεία, Στοιχεία Θυροτηλεφώνου, Όροφος, Τηλέφωνο επικοινωνίας, Διεύθυνση, Πόλη, Περιοχή, Ταχυδρομικός Κώδικας και ηλεκτρονική διεύθυνση. Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν δική σας παράληψή ή δικούς σας λάθους.

 • Σε περιόδους μεγάλης ζήτησης π.χ γιορτών και μετά από το άνοιγμα διακοπών ή αργιών κλπ. οι χρόνοι αποστολής και παράδοσης ενδέχεται να αυξηθούν κατά 1-5 εργάσιμες ημέρες.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Άμεση Τραπεζική Κατάθεση

Η αποστολή της παραγγελίας θα μείνει σε εκκρεμότητα έως την οικονομική τακτοποίηση της αγοράς σας.

 • Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 • ΑΡ. Λογαριασμού: 5022104703480
 • IBAN: GR68 0172 0220 0050 2210 4703 480
 • SWIFT-BIC της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: PIRBGRAA
 • Δικαιούχος: ST ANALYTICAL DEVICES ΙΚΕ
 • Τράπεζα EUROBANK
 • Αρ. Λογαριασμού: 00260220980201182176
 • IBAN: GR6302602200000980201182176

Βγαίνει στο Όνομα- St Analytical Devices ΙΚΕ – Standev

Παρακαλώ πολύ όπως σημειώσετε, είτε το όνομά σας, είτε τον αριθμό παραγγελίας σας – στην Αιτιολογία Κατάθεσης

Σε όλες τις τραπεζικές μεταφορές από άλλες τράπεζες, τα έξοδα μεταφοράς θα πρέπει να εκτελούνται με επιβάρυνση του πελάτη  και να επιλέξετε το “OUR”.  Ως ποσό τραπεζικής κατάθεσης θεωρείται πάντα το ακριβές ποσό που τραπεζικά φτάνει στην εταιρεία μας και όχι αυτό το οποίο αναγράφεται στην τραπεζική εντολή. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, θα πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου το ποσού της αγοράς από εμάς. Δηλαδή τις αξίες των έργων και τα έξοδα αποστολής τους.

Παρακαλώ πολύ, ύστερα, όπως μου αποστείλετε το καταθετήριο στο info@kyriakisatelier.gr.

Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί, μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης, χωρίς άλλη επιβάρυνση.

Με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Άμεση πληρωμή, κατά την διαδικασία παραγγελίας σας μέσω virtual pos. Οι κάρτες που γίνονται αποδεκτές για την πληρωμή μέσω virtual pos είναι όσες φέρουν το σήμα Visa & Master card καθώς και GCB & CUP. Δεν γίνεται αποδεικτή η AMERICAN EXPRESS.

Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί, μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης, χωρίς άλλη επιβάρυνση.

Paypal

Χρησιμοποιήστε την Paypal επιλογή για εύκολη και γρήγορη πληρωμή. Μπορείτε να την πραγματοποιήσετε στο

Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί, μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης, χωρίς άλλη επιβάρυνση.

Αντικαταβολή

Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας, πληρώνετε με μετρητά την εταιρεία courier, την ώρα που παραλαμβάνεται την παραγγελία σας.

Με επιβάρυνση της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας – εξτρά κόστος αντικαταβολής- 2,50€.

Αυτός ο τρόπος εξόφλησης δεν πραγματοποιείται, όταν τα έργα είναι κατά παραγγελία ή προσωποποιημένα. * Κάθε Προσωποποιημένο έργο μου ή έργο Κατά Παραγγελία πρέπει να εξοφλείται εξολοκλήρου πριν ξεκινήσει η δημιουργία του. Είτε με κατάθεση στην τράπεζα – e banking, είτε με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, κατά την αγορά σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Κάθε έργο που θα φτάσει στα χέρια σου είναι 100% χειροποίητο από εμένα. Πρωτοποριακό, φτιαγμένο με μεράκι, αγάπη και με ιδιαίτερη φροντίδα, το καθένα ξεχωριστά! Όλα τα έργα μου λόγω της χειροποίητης ιδιότητας τους μπορεί να φέρουν κάποιες διαφοροποιήσεις σε ότι αφορά τις αποχρώσεις και το τελικό σχέδιο. Αυτό ισχύει για όλα τα χειροποίητα. Και αυτό είναι το μαγικό! Κάθε δημιουργία μου είναι αυθεντική και μοναδική!

 • Επομένως, στα έργα που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί κατά παραγγελία και υπόδειξη του πελάτη (προσωποποιημένα) ΔΕΝ πραγματοποιούνται επιστροφές. Τα κατά παραγγελία έργα, τα οποία βασίζονται σε κάποιο έργο ως παράδειγμα –  όπως είναι φυσικό – θα υπάρξουν μικρές διαφορές λόγω της χειροποίητης φύσης τους και προσαρμογή στις δικές σας επιθυμίες, αλλά το ύφος και το στυλ θα είναι αναμφισβήτητα το ίδιο εντυπωσιακό!
 • Στα ετοιμοπαράδοτα έργα, ενδέχεται να υπάρχουν μικρό αλλαγές χρωμάτων, αναλόγως το φως κατά την φωτογράφιση ή την ανάλυση εικόνας σε υπολογιστή, κινητό ή tablet του εκάστοτε πελάτη.
 • Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη και έχετε επιλέξει αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής και η παραγγελία σας αφορά κατά παραγγελία ή προσωποποιημένα έργα, δίνεται η δυνατότητα της ακύρωσης της παραγγελίας, εφόσον δεν έχει αναχωρήσει φυσικά.
 • Στην περίπτωση που θέλετε να γίνει ακύρωση της παραγγελίας, μετά την έναρξη της αποστολής, επιβαρύνεστε με τα αντίστοιχα έξοδα. Η ακύρωση μπορεί να γίνει είτε μέσω e-mail, στο info@kyriakisatelier.gr είτε τηλεφωνικά στο 694 28 99 516 – μόνο αν δεν αφορούν προσωποποιημένα ή κατά παραγγελία έργα.

Εάν η ακύρωση αφορά κατασκευή έργου κατά παραγγελία ή προσωποποιημένου, γίνεται μόνο στην περίπτωση που δεν έχω ξεκινήσει να δημιουργώ ακόμη το έργο σας.

 • Είναι εφικτή ακόμα και η μερική ακύρωση της παραγγελίας με αφαίρεση προϊόντων -μόνο αν δεν αφορούν προσωποποιημένα ή κατά παραγγελία έργα – Εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή.

Όλες οι παραγγελίες συσκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (φυσαλίδες, χαρτόνια, γαριδάκια κα. ) προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων κατά τη μεταφορά, δεν αναλαμβάνουμε όμως τυχόν φθορές. Σε περίπτωση φθορών (π.χ. σπασίματα) απευθυνθείτε στην εταιρεία courier. Τυχών καταστροφές δεν αναγνωρίζονται.

Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε το έργο εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αρκεί να μην έχει ανοιχτεί, αλλοιωθεί η συσκευασία με κανένα τρόπο.

Πριν από την επιστροφή θα πρέπει να έχει επικοινωνήσει πρώτα μαζί μου στο 694 28 99 516, προκειμένου να με ενημερώσετε σχετικά.

Τα έξοδα επιστροφής σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη. Ο πελάτης πρέπει να φροντίσει για την ασφαλή επιστροφή των προϊόντων, μαζί με την απόδειξη ή το τιμολόγιο που το συνόδευε. Δεδομένου ότι είμαι γνώστης της επιστροφής και ότι τα επιστρέφοντα προϊόντα παραλήφθηκαν σε άριστη κατάσταση όπως και προβλέπεται, τότε είτε μένει το χρηματικό ποσό ως πίστωση στον λογαριασμό σας, είτε γίνεται επιστροφή χρημάτων εντός 20 ημερών.

Επιστροφές δεν ισχύουν για τα χειροποίητα, ζωγραφισμένα είδη που αναγράφουν όνομα ή για προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί κατά παραγγελία και υπόδειξη του πελάτη. Θα πρέπει να σας ενημερώσω, ώστε να γίνει κατανοητό πως στα συγκεκριμένα προϊόντα, λόγω της χειροποίητης κατασκευής τους και επειδή όλα είναι πραγματικά χειροποίητα κάθε φορά και αυτό σημαίνει πως είναι στο χέρι φτιαγμένα, κατά παραγγελία για τον κάθε πελάτη, μπορεί να φέρουν κάποιες διαφοροποιήσεις, όσον αφορά τις αποχρώσεις ή κάποιες μικρές λεπτομέρειες.

 • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος (ο χαρακτηρισμός αφορά σε προϊόντα που έχουν σπάσει ή έχουν έρθει σε κατάσταση φθοράς χωρίς να έχει παραποιηθεί η συσκευασία τους κατά την μεταφορά) θα αντικαταστήσουμε το προϊόν με δικά μας έξοδα αποστολής ή σε περίπτωση έλλειψης θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Δεν ευθυνόμαστε για ελαττώματα που προέκυψαν από κακή χρήση του προϊόντος ή από χρήση διαφορετική από την προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή, από κακή χρήση από την εταιρεία courier ή από τυχαία γεγονότα, όπως πτώση αντικειμένων κλπ.

Σε περίπτωση που παραλάβετε προϊόν σε σπασμένη, ανοιγμένη ή κατεστραμμένη συσκευασία ΜΗΝ το ανοίξετε και ΜΗΝ το παραλάβετε. Ενημερώστε μας άμεσα και επιστρέψτε το απευθείας στα εταιρεία courier. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίλυση των αποριών σας μπορούν να δοθούν σε προσωπική μας τηλεφωνική επικοινωνία στο 694 28 99 516 ή μέσω του e-mail μου info@kyriakisatelier.gr. Είμαι στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό και αποτελεσματικό τρόπο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να με καλέσετε στο 694 28 99 516 για διαθεσιμότητα , απορία σας ή κατά παραγγελία έργα /  8:30 – 16:30  / Δευτέρα – Παρασκευή. Ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του e-mail μου info@kyriakisatelier.gr. Είμαι στην διάθεσή σας για να δημιουργήσω για εσάς έργα αποκλειστικά μοναδικά, ξεχωριστά και πρωτοποριακά. Το καθένα με την δική του ιστορία! Πρωτότυπες δημιουργίες, η κάθε μια με την υπογραφή μου! Έργα φτιαγμένα με αγάπη και φροντίδα το καθένα ξεχωριστά, με μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και πραγματικά χειροποίητα. Έργα που θα έχετε για μια ζωή!

TOP

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0